Toimistokalusteet

Toimistokalusteita, jotka on valmistettu Suomessa, vastuullisesti ja ympäristöä ajatellen. Mitoitettu sinua ja toimistoasi varten, jotta työympäristösi olisi mahdollisimman viihtyisä ja toimiva.

Työpöydät ja sähkötyöpöydät

Etsitkö tietyn mallista työpöytää tai sähkötyöpöytää?

Meillä työpöydän pituuden voi valita 60-200 cm väliltä vaikka sentin tai millin tarkkuudella. Kansia löytyy eri syvyisiä ja muotoisia. Kansilevyn paksuus on 25 mm.

Sähkötyöpöydät ovat tukevia, kestäviä ja helppokäyttöisiä, suurella nostovoimalla. Niihin on saatavilla myös sovelluksia, joiden avulla voit muistuttaa itseäsi työskentelyasennon vaihtamisesta päivän aikana.

Pöydänkansia on saatavilla sekä vakiovärein että erikoisvärein, myös reunanauhaan voi valita erikoisvärin. Vakiovärit ovat aina erikoisvärejä edullisempia. Vakiovärejä ovat valkoinen, vaaleanharmaa, tummanharmaa, tammi, pähkinä, koivu, kirsikka.

Työpöydän jalkojen vakioväri on harmaa. Sähkötyöpöytiin saatavilla musta, valkoinen tai harmaa jalkaosa.

Katso hinnastosta tarkemmat tiedot vaihtoehdoista tai ota yhteyttä, niin katsotaan yhdessä sopivat.

Säilytyskalusteet

Kaapit, hyllyt ja hyllystöt, vetolaatikot, laatikostot ja apteekkarinkaapit

Toimistossa tarvitaan monenlaisia kalusteita tavaroiden säilyttämiseen. Valikoimastamme löytyy iso valikoima eri kokoisia säilytyskalusteita, kuten kaappeja, hyllyjä, vetolaatikoita, laatikostoja sekä apteekkarinkaappeja.

Säilytyskalusteet ovat saatavilla jaloilla, sokkelilla tai pyörillä varustettuna. Kaappien vakiosyvyydet ovat 320 mm ja 440 mm ja vetolaatikoiden 450 ja 550 mm.

Väri- ja materiaalivaihtoehdot ovat samat kuin pöytien kansissa. Vakiovärien ohella myös erikoisvärit ovat mahdollisia.

Kalusteiden rungot ovat tukevaa, 18 mm paksuista kalustelevyä, ja laatikoissa on vankat metallirungot.

Vakiovetimenä kaikissa säilytyskalusteissamme on ruostumattoman teräksen värinen lankavedin, 224 mm reikävälillä, mutta kalusteet voidaan varustaa myös asiakkaan vapaasti valitsemilla vetimillä.

Sermit, seinäkkeet ja tilanjakajat

Sermien ja seinäkkeiden avulla voidaan jakaa avointa tilaa omiksi osioikseen, luoda näkösuojaa sekä parantaa tilan akustiikkaa. Niiden avulla voidaan luoda avokonttoriin jokaiselle oma työtila.

Tuotevalikoimastamme löytyy omilla jaloillaan seisovia tilanjakajia 1500 tai 1700 mm korkeina ja 800 tai 1200 mm leveinä. Tilanjakajiin on saatavilla lisävarusteena ääntä vaimentavat pehmusteet.

Siirrettävät väliseinät

Valmistamme toimistoihin soveltuvia siirrettäviä väliseiniä, jotka ovat vaihtoehto kiinteiden väliseinien sekä sermien väliltä.

Siirrettäviä väliseiniä voi käyttää isomman tilan jakamiseen omiksi toimistoikseen ilman, että täytyy tehdä sotkuista remonttia kiinteitä väliseiniä rakentaakseen.

Erityisesti vuokratiloissa toimivalle yritykselle siirrettävät väliseinät ovat hyvä ratkaisu, koska ne voi ottaa mukaan, kun muuttaa tilasta toiseen.

Seinät tehdään yleensä sen korkuisiksi, että tilan ilmanvaihto toimii niiden yläpuolelta. Seinien avulla rakennettavaan toimistokoppiin voidaan tehdä myös katto, mutta silloin tilan ilmanvaihto täytyy toteuttaa muulla tavoin.

Saatavilla on umpiseinä tai lasiseinä. Seinien lasi voi olla kirkas tai hiekkapuhallettu ja seinien avulla rakennettavaan toimistoon voi valita tavallisen oven tai liukuoven. Tilaan voidaan vetää sähköt välikatosta väliseinän sisälle.

Neuvottelupöydät ja kokouspöydät

Tarvitsetko kokous- tai neuvottelutilaan ison pöydän, jonka ääreen voi kutsua sekä yrityksen oman väen että muut neuvottelukumppanit?

Valmistamme kokouspöytiä, joista on saatavilla lukuisia erilaisia variaatioita.

Kokous- ja neuvottelupöytiin on saatavilla tavallisten metallisten jalkojen ohella myös massiivipuujalat, trumpettijalka, tai laatikkojalka, jonka sisään voidaan piilottaa sähköt av-laitteistoa varten. Pöydän suositeltu toteutustapa riippuu siitä, kuinka iso pöydästä halutaan ja tuleeko sen olla siirrettävissä. Jos pöydästä halutaan kiinteä, voidaan keskelle tehdä iso painavampi jalka ja kiinnittää lattiaan.

Ota yhteyttä – Suunnitellaan pöytä teidän tilaanne ja tarpeisiinne sopivaksi.

Kalusteiden tarvikkeet ja muut tuotteet

Pientarvikkeet

Viimeistelläänkö uudet toimistokalusteet käytännöllisillä pientarvikkeilla?

Meiltä saat toimistoon myös erilaisia tarvikkeita, kuten seisontamatot, usb-latauspistokkeet, kynä- tai tarvikelaatikot, pientarvikekotelot, langattomat laturit ja läppärilaturit tai integroidut laturit pöydän kanteen.

Toimistotuolit, neuvotteluhuoneen tuolit ja aktiivinojaimet

Pystymme tarjoamaan toimistoosi myös monenlaisia tuoleja, kuten ihan perustyötuoleja tai laadukkaampia työtuoleja, joissa on säädöt ja tuennat.

Neuvottelutilan tuoleissa on monta erilaista mallia ja värimaailmaa.

Materiaalit ja värit

Materiaalit

Kalusteiden materiaaleina käytetään joko laminaattia tai melamiinipinnoitettua kalustelevyä pöytien kansissa sekä melamiinipintaista kalustelevyä kalusteiden runko-osissa.

Käyttämämme kalustelevyt valmistetaan puhtaasta luonnonpuusta ja levyillä on voimassa olevat sertifikaatit (PEFC ja M1).

PEFC-sertifikaatti tarkoittaa, että puu on peräisin kestävästi hoidetuista metsistä. M1-sertifikaatin avulla voidaan varmistua siitä, että tuote ei aiheuta sisäilmapäästöjä.

Pöytien jalat sekä laatikoiden rungot ovat metallia.

Tuppi toimistokalusteet | Värimallit

Värivaihtoehdot

Laminaatin ja melamiinipintaisten kalustelevyjen vakiovärejä ovat valkoinen, vaaleanharmaa, tummanharmaa, tammi, pähkinä ja koivu.

Työpöydän jalkojen vakioväri on harmaa, mutta sähkötyöpöytien jalkaosia saa mustana, harmaana ja valkoisena.

Projekteihin tuotteita saa kaikissa mahdollisissa väreissä, kuten laminaattia kaikissa Formican laminaattisävyissä ja reunanauhoja Rehaun reunanauhojen väreissä. Erikoisvärisissä tuotteissa on korkeampi hinta kuin vakioväreissä.

Tuppi | Suunnittelupalvelu

Suunnittelupalvelu

Tarvitsetko apua yrityksesi toimiston kalustesuunnittelussa?

Tarjoamme asiakkaillemme myös suunnittelu- ja piirtopalveluita.

Toimita meille pohjapiirros, johon on merkitty tilan ovet ja ikkunat ja kerro mitä toimistoltasi kaipaat, niin autamme sopivien kalusteiden valinnassa ja valmistamme ne sinulle.

Tarvitsetko jotain muuta?

Erikoiskalusteet ja projektikalusteet

Teemme sopimusvalmistusasiakkaillemme paljon kalusteita julkitiloihin, kuten ravintoloihin, kauppoihin, kahviloihin ja kosmetiikkamyymälöihin.

Valmistamiimme kalusteisiin kuuluvat vastaanottotiskit, kahvilan linjastot, ravintoloiden ja kahviloiden pöydät, kauppojen ja kosmetiikkamyymälöiden myyntihyllyt, vessojen jakoväliseinät sekä muut projektikohteisiin tarvittavat kalusteet.

 

Toimistokalusteet mittatilauksena

Ellei vakiotuotteistamme löydy tarvitsemaasi kalustetta, ota yhteyttä niin suunnitellaan sellainen yhdessä! Valmistamme toimistokalusteita myös mittatilauksena.

Meiltä saat myös vastaanottotiskit ja palvelutiskit yrityksesi aula- ja vastaanottotiloihin.

Kiintokalusteet mittatilauksena

Meiltä on mahdollista tilata erikoismittaisia kiintokalusteita projektikohteisiin. Valmistamme kiinto- ja keittiökalusteita kohteisiin, joihin vakiomittaiset tuotteet eivät sovellu.