Yritys

Huonekalutehdas Mauno Tuppi Oy on toimistokalusteiden valmistukseen erikoistunut perheyritys, joka sijaitsee Etelä-Pohjanmaalla, Kurikan Jurvassa.

Huonekalutehdas Mauno Tuppi Oy

Eteläpohjalainen perheyritys, joka on keskittynyt toimistokalusteiden valmistukseen.

Yhtiön perustivat Mauno ja Anna-Liisa Tuppi vuonna 1971.

Kalusteiden maalauksesta alkunsa saanut perheyritys on matkan varrella muuttanut toimintansa painopistettä muodin ja markkinatilanteiden muuttuessa.

Yhtiö on edelleen vahvasti oman perheen käsissä, kun tehtaan puolella toimintaa pyörittävät Tupen veljekset Riku ja Anssi ja toimiston puolella heidän puolisonsa Tanja ja Nanna.

Henkilöstö | Huonekalutehdas Mauno Tuppi Oy
Tuppi | Historia

Toimistokalusteiden valmistusta jo kolme vuosikymmentä

Toimistokalusteisiin olemme keskittyneet vuodesta 1998 alkaen.

”Toimistokalustepuolella oli siihen aikaan vain isoja toimijoita ja ajateltiin, että eikö siinä yksi pienempikin pärjäisi.” Anna-Liisa Tuppi muistelee, kuinka päätös toimistokalusteisiin erikoistumisesta syntyi.

Nyt toimistokalusteista on ehtinyt kertyä kokemusta kolmen vuosikymmenen ajalta ja perheyrityksemme valmistaa niitä jo toisen sukupolven voimin.

Huonekalutehdas Jurvassa

Tehtaamme sijaitsee Etelä-Pohjanmaalla, Kurikan Jurvassa, joka tunnetaan toisena Suomen huonekaluvalmistuksen keskittymistä.

Seudulla toimii useita kalustealan valmistajia, joista jokainen on erikoistunut omaan osa-alueeseensa. Meillä osaamisen keskiössä on toimistokalusteiden ja kiintokalusteiden valmistus.

Pienenä ja ketteränä toimijana pystymme tarjota asiakkallemme toimisto- ja kiintokalusteita tiloihin, joihin vakiomittaiset eivät taivu.

Huonekalutehdas Mauno Tuppi Oy